Wat is maatschappelijke opvang?

Stichting AOP biedt al jaren maatschappelijke opvang voor mensen binnen Purmerend/Waterland vanaf 18 jaar en ouder, die dakloos zijn of dreigen te raken. Hiernaast kan een probleem als verslaving, huiselijk geweld of een psychiatrisch toestandsbeeld een rol spelen. De volledig ingerichte woning of kamer neemt de eerste onzekerheid weg: het woonprobleem. Vervolgens gaat u samen met uw maatschappelijk werker aan de slag om zo snel mogelijk uw zaken weer op de rit te krijgen. Hierin bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van budgetbeheer in samenwerking met afdeling Schulddienstverlening van Gemeente Purmerend. Schulddienstverlening helpt u uw financiën op orde te krijgen en leert u efficiënter om te gaan met geld.

U kunt zich aanmelden via ons algemene telefoonnummer, op onze locatie op de Zeevangstraat 2 of via onze website.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Op woensdag zijn wij bereikbaar tussen 9 en 13 uur.

Op feestdagen zijn wij gesloten.

De aanmelding bij stichting AOP is eenvoudig. U kunt zichzelf, telefonisch (0299-434766), door langs te komen op ons bezoek adres Zeevangstraat 2 of middels het onderstaande formulier aanmelden.