Wat is maatschappelijke opvang?

Stichting AOP biedt al jaren maatschappelijke opvang voor mensen binnen Purmerend/Waterland vanaf 18 jaar en ouder, die dakloos zijn of dreigen te raken. Hiernaast kan een probleem als verslaving, huiselijk geweld of een psychiatrisch toestandsbeeld een rol spelen. De volledig ingerichte woning of kamer neemt de eerste onzekerheid weg: het woonprobleem. Vervolgens gaat u samen met uw maatschappelijk werker aan de slag om zo snel mogelijk uw zaken weer op de rit te krijgen. Hierin bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van budgetbeheer in samenwerking met afdeling Schulddienstverlening van Gemeente Purmerend. Schulddienstverlening helpt u uw financiën op orde te krijgen en leert u efficiënter om te gaan met geld.

Aanmelding

De aanmelding bij stichting AOP werkt als volgt. U kunt zichzelf online aanmelden door op deze link te klikken waarna u een aanmeldformulier te zien krijgt.

Woon je al bij ons en wil je je aanmelden voor CASA24? Bel dan met telefoonnummer 0299-434766.

Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden (0299-434766) of langskomen op ons bezoekadres Zeevangstraat 2.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Op woensdag zijn wij bereikbaar tussen 9 en 13 uur.

Op feestdagen zijn wij gesloten.