Zeevangstraat

Zeevangstraat

Op onze locatie Zeevangstraat zijn zowel de dag- als de nachtopvang van het AOP gevestigd.

De dagopvang is geopend van 08.00 tot 20.00 voor mensen die ook gebruik maken van de nachtopvang. Voor bezoekers is de dagopvang op gezette tijden geopend.

De locatie Zeevangstraat is tussen 08.00 en 20.00 uur bereikbaar via telefoonnummer: 06-82096790, ook kunt u langs komen op locatie om daar een afspraak te maken met een van onze maatschappelijk werkers.

Aanmelden voor de nachtopvang kan via hetzelfde nummer tussen 09.00-17.00 uur. Wij proberen altijd om u dezelfde nacht nog plek te bieden, helaas zijn het aantal slaapplaatsen soms ontoereikend en kan het zijn dat wij u pas enkele nachten later een bed kunnen bieden.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

U bent welkom in onze opvang, wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en prettig voelt. Maar het is belangrijk om uw tijd in de opvang zo kort als mogelijk te laten duren. Als u zich aanmeld bij de dag- of de nachtopvang, krijgt u direct een maatschappelijk werker en/of begeleider toegewezen. U gaat samen met hem/haar aan de slag om weer perspectief te creëren op weg naar herstel.

Tijdens uw verblijf in de opvang wordt u gevraagd deel te nemen aan activiteiten en huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, boodschappen doen en koken.