Diana huis

Het Diana huis is gelegen aan de jachtwagenstraat in Purmerend-Noord en is een voorziening voor maatschappelijke opvang waar moeders/vaders met hun kind(eren) kunnen verblijven.

De hulpverlening op deze locatie kenmerkt zich door de intensieve samenwerking tussen maatschappelijk werk (AOP) en vrijwillige jeugdzorg (ALTRA). Samen zorgen we ervoor dat zowel ouder als kind passende zorg krijgen, zodat zij samen de toekomst krachtig tegenmoet gaan.

Het Diana huis bestaat uit 16 woningen, welke allen zijn voorzien van een eigen badkamer en keuken. Er zijn studio’s, 2- en 3 kamer appartementen en een gezinswoning. Alle woningen zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd.

Aanmelden voor maatschappelijke opvang kan via de website, er dient een beschikking MO afgegeven te zijn om in aanmerking te kunnen komen voor het Diana huis.  Er wordt voor het verblijf en de begeleiding een eigen bijdrage gevraagd, welke jaarlijks door de gemeente wordt vastgesteld. Deze ligt tussen de 440-480 euro per maand. Er is geen huursubsidie mogelijk op deze locatie.