Wat is Casa 24?

Casa24 is gelegen  aan de Wilhelminalaan 14 in Purmerend en is een van de locaties waar jongeren tussen de 18 en 25 jaar kunnen verblijven.

Op deze locatie zijn 24 woonplekken die als volgt verdeeld zijn;

Er zijn 10 kamers verdeeld over 2 verdiepingen. Op iedere verdieping is een toilet en douche. De kamers zelf beschikken over een wastafel. Op de benedenverdieping is een grote gezamenlijke huiskamer met 2 keukenblokken.

Er zijn 5 kamers die beschikken over een eigen keukenblok. Het toilet en de badkamer worden respectievelijk met 2 of 3 personen gedeeld.

Er zijn 4 kamers die beschikken over zowel een keukenblok, douche en toilet.

Er zijn 5 kamers die beschikbaar zijn voor moeders met kinderen. 3 daarvan hebben een woon en slaapgedeelte. De keuken, badkamer en woonkamer worden gedeeld, en zijn ingericht voor bewoning voor moeder met kinderen.

De andere 2 zijn volledig zelfstandige appartementen voor moeders met kind, met een woonkamer inclusief keuken, slaapkamer en badkamer.

Alle woonplekken zijn gestoffeerd maar niet gemeubileerd. Dit betekend dat je je eigen spullen mee moet nemen . Eventueel kan in overleg wel een bed, incl. matras geregeld worden.

Alle gezamenlijke ruimtes zijn wel gemeubileerd door het AOP.

Voor verblijf bij Casa 24 wordt een huur gerekend die ligt tussen de € 356 en € 624, afhankelijk van de kamer waar je verblijft.