Sociaal logement

Deze langdurige woonvorm is voor mensen die met een steuntje in de rug zelfstandig kunnen functioneren. Binnen het Sociaal Logement zijn zelfstandige woningen gecreëerd, voornamelijk 1-kamer woningen maar ook enkele met 2-kamers. De woningen zijn voorzien van eigen keuken en badkamer/wc. In het pand is een gemeenschappelijke huiskamer. Hier is op werkdagen een gastvrouw aanwezig die de dagelijkse gang van zaken coördineert. Als bewoner betaal je uit eigen middelen de huur en geniet je volledige privacy. Het huren van een woning in het Sociaal Logement kan een opstap zijn naar een zelfstandige huurwoning. In eerste instantie wordt er een jaarcontract aangeboden. Per jaar wordt bekeken of zelfstandig wonen buiten het logement (uitstroom) haalbaar is.

Vanwege lange wachttijden voor het Sociaal Logement, geldt er momenteel geen aanmelding mogelijkheid voor deze voorziening.

Voor meer informatie kunt u bellen met: 0299-434766

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Op woensdag zijn wij bereikbaar tussen 9 en 13 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten.